Frankopanska garda član je:
Linkovi
 

Najbolji u sportu grada Ogulina za 2018. godinu

anno domini
20.01.2019

Najsvečaniji trenutak ogulinskog sporta, proglašenje najboljih u sportu Grada Ogulina za 2018. godinu, održan je danas u sportskoj dvorani u središtu grada. Nakon što je nazočne pozdravio  Željko Tonković, predsjednik Sportske zajednice Grada Ogulina,  čuli smo  kako se izbor najboljih sportaša nekad općine Ogulin, a potom Grada Ogulina, obavlja  kontinuirano od 1981. godine, što znači da je ovo već 38. izbor i proglašenje najboljih u sportu Grada Ogulina.

Sportska zajednica Grada Ogulina i ove godine birala je najbolje prema Pravilniku o izboru najboljih sportaša. Nakon što su klubovi – članice, poslali prijedloge za kandidate iz svojih redova u svih 9 kategorija, Sportska zajednica je sve prijedloge obradila i sa glasačkim listićima poslala na 74 adrese.

Najbolje u 201. godini ovaj puta birali su: 47 sportskih udruga – članica naše Športske zajednice, 17 dobitnika nagrade za životno djelo u sportu Grada Ogulina, zatim 7 članova Izvršnog odbora Zajednice, te tri sportska novinara i medija. Dakle, 74 izbornika za koje možemo reći da su objektivno sportsko izborno tijelo. Broj vraćenih i ispunjenih anketnih listića bio je vrlo dobar: točnije 54 ispunjena listića je vraćeno, što ovogodišnjem izboru najboljih u sportu Grada Ogulina daje posebnu objektivnost, vjerodostojnost i ozbiljnost.

Kako je to već  dugogodišnji običaj, na koncu se nazočnima obratio gradonačelnik Dalibor Domitrović, čestitavši im na zasluženim nagradama, a program su svojim glazbenim nastupom uveličali  Karla Ana Sabljak i Anton Butković, ogulinske mažoretkinje i pripadnici Frankopanske garde Ogulin.

Izvor_tekst & foto: https://ogportal.com/

 
Copyright Frankopanska garda Ogulin - Croatia