Frankopanska garda član je:
Linkovi
 

Posjet Predsjednice RH gradu Ogulinu

anno domini
28.03.2018
Posljednje sate svog trodnevnog boravka u Karlovačkoj županiji, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović boravila je u našem gradu. Naime, završni je to dio planiranih aktivnosti u sklopu trodnevnog izmještanja njezinog ureda. U velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice dobrodošlicu joj je poželio ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović, u nazočnosti svojih zamjenika, članova Gradskog vijeća, župana Damira Jelića i njegovih suradnika, te direktora i ravnatelja gradskih tvrtki i ustanova. 

Na kraju sastanka, predsjednici Kitarović riječi dobrodošlice uputili su učenici Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, uručivši joj prigodan poklon, šah, koju su izradili učenici tamošnje učeničke zadruge,  sa likovima iz priča Ivane Brlić Mažuranić. Predsjednica i gradonačelnik simbolično su povukli prvi šahovski potez!

Nakon održanog sastanaka predsjednica je, u pratnji domaćina posjetila Ivaninu kuću bajke, a budući je poseban naglasak svog posjeta našoj županiji predsjednica stavila na gospodarstvo i demografsku obnovu, ne čudi kako je posljednje minute svog posjeta našem gardu i županiji provela u jednoj od najvećih tvrtki u ovom dijelu zemlje, a riječ je, dakako, o tvrtki Bjelin.

Ovime je predsjednica Grabar Kitarović završila svoj posjet Ogulinu, ali i trodnevni boravak u Karlovačkoj županiji. 

 
Copyright Frankopanska garda Ogulin - Croatia