Frankopanska garda član je:
Linkovi
 

Zahvala don Roberta Zubović

anno domini
30.08.2017
Župnik i dekan ogulinski Robert Zubović, danas 30. kolovoza se u Župnom uredu oprostio od nekolicine suradnika, s kojima je u proteklih pet godina ostvario odličnu suradnju.
“Iskrena, pa i tužna srca, danas posljednjeg dana moga službenog boravka u Ogulinu, gradu u kojemu sam proveo pet plodnih i blagoslovljenih godina ispunjenih propovijedanjem, radom, prijateljstvom i služenjem vjernicima i građanima Ogulina i ogulinskog kraja, žarko sam se želio susresti sa vama, predstavnicima Radio Ogulina, Frankopanske garde, bivšim i sadašnjim gradonačelnikom i njegovim suradnicima, te Kristinom Špigl Uhrl”- naglasio je ovom prigodom naš župnik Zubović, uručivši predstavnicima spomenutih ustanova i pojedincima zahvalnice za suradnju.
U svim svečanim prigodama vjerskim i crkvenim, otkada je osnovana, uz Grad , župu i Biskupiju bila je Frankopanska garda, pa tako i ovog puta. Sigurno najradosniji i nikad zaboravljeni trenuci biti će oni sa hodočšća u Rim, u Vatikan. Stoga je Vedranku Brozoviću i svim članovima Udruge zahvalio za trud, dobru volju, pa i znoj!
 
Copyright Frankopanska garda Ogulin - Croatia